Wie wij zijn

Makers van Meerwaarde

Profound Groep maakt meerwaarde voor organisaties, merken en projecten vanuit een organisatiebasis die de nieuwe economie dient. Bron van inspiratie en toegepaste creativiteit, soms een beetje eigenwijs, maar altijd met beide voeten op de grond. Vaste samenwerkingen met zelfstandige specialisten die ingebed zijn in een kernorganisatie met meer dan 20 jaar ervaring. 

De Profound Groep werkt vanuit een compacte kernorganisatie en vaste partnerships met hoogwaardige professionals. Daarmee bieden we het beste van twee werelden: de brede focus en continuïteit van een traditioneel bureau verbonden aan de motivatie en diepe kennis en expertise van de zelfstandige professional. Die krachtige bundeling van kwaliteiten hanteren we op 3 niveau’s:

Profound Professionals – consultants & interim professionals in MarCom
Profound Creatives – on- en offline ervaren, creatieve middelenmakers
Profound Events – netwerk van ervaren evenementenprofessionals

Zo maken wij meerwaarde met de beste huisstijlen & grafische producties, informatieve websites & e-commerce, on- & offline campagnes, ontwikkeling van p.r.- & marketingstrategieën tot en met de complete organisatie van marketing- & relatie-events.

Profound Groep is centraal gevestigd op het NDSM-terrein, aan de oevers van het IJ in Amsterdam

Ervaren specialisten met passie voor hun vak

Passie en betrokkenheid zijn het centrale kenmerken binnen de Profound Groep. Gefascineerd door wat mensen beweegt, zijn wij steeds op zoek naar mogelijkheden om hen te raken. We volgen daarom niet alleen de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet, maar halen ook veel inspiratie uit onze persoonlijke interesses. 

Pure creativiteit en gepassioneerde specialisten: dat zijn de mensen die de Profound Groep diepgang geven. Ervaring in verschillende disciplines, gebrand op innovatieve invalshoeken. Expertise in een verscheidenheid van branches op strategisch en tactisch niveau. Een krachtig aanbod van specialismen, multi-inzetbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week bezig met hun vak. Zo’n geheel is per definitie meer dan de som der delen.

als je goed luistert, zie je meer

Goed luisteren, dat is de basis waarmee de dialoog voeren. We horen niet alleen de woorden die gezegd worden, maar we luisteren ook zorgvuldig tussen de regels door. Daardoor zien we de bredere kaders en bereiken we meer in de uitvoering. Zonder opdringerig geschreeuw. Dat kunnen we helaas niet van alle collega’s in de branche zeggen.

Door de krachtige centrale aansturing in combinatie met de gemotiveerde, flexibele inzet van de Profound Professionals vormt Profound Groep het fundament voor het bureau anno nu. Het organisatieperspectief van de Profound Groep vormt het antwoord op de vervaging van traditionele scheidslijnen in bedrijfsondersteunende dienstverlening.  

Directe lijnen, minimale overhead en het ontbreken van dure structuren, panden en lease-auto’s. Effectief & duurzaam. Concurrerende kracht in kennis en expertise door de bureaumatige bundeling van ervaren ondernemers. Het maakt de Profound Groep tot een belangrijke tegenspeler van de grote bureau’s.

Neem contact op en kijk hoe wij uw bedrijf kunnen helpen.