Holobox van HEREweHOLO: dit wil je weten

Als je op zoek bent naar innovatieve holografische oplossingen, dan kom je op het internet genoeg bedrijven tegen die pretenderen de beste te zijn in dit vakgebied. Iedere aanbieder heeft zijn voor- en nadelen, maar zelf zijn we ontzettend gecharmeerd over het werk wat HEREweHOLO verricht. Vooral de Holobox van HEREweHOLO is een innovatieve oplossing, waarmee we onze unieke proposities op een ludieke wijze kunnen presenteren.

Innovators

Zelf zegt het bedrijf HEREweHOLO, dat voortgevloeid is uit de firma Vision2Watch, dat ze echte innovators zijn in het gebied van holografische presentaties. Wij van WC-eend verkopen altijd WC-eend, maar de holobox van HEREweHOLO spreekt eigenlijk al voor zich. Het is ook echt een innovatieve oplossing waarmee zowel mensen als producten op een bijzondere wijze gepresenteerd kunnen worden. We mogen dus gerust stellen dat de uitspraak “wij zijn innovators” ook daadwerkelijk klopt.

Meer dan een machine

De holobox van HEREweHOLO is ook meer een machine die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld een productpresentatie te geven. Het product kan namelijk veel meer. Of je nu een productpresentatie of andere soort presentatie geeft, een breed publiek wilt toespreken of als doel hebt om op meerdere plaatsen tegelijk aanwezig te zijn. Met de oplossing van het innovatieve bedrijf is dat allemaal mogelijk, maar we moesten het ook eerst zelf zien voordat we het geloofden.

Presenteren op meerdere plekken tegelijk

Vooral op het gebied van presenteren heeft de holobox van HEREweHOLO wel het een en ander te bieden. Je kunt bijvoorbeeld een breed publiek toespreken zonder dat je ook zelf op de locatie aanwezig hoeft te zijn. Je kunt een vooraf opgenomen boodschap laten weergeven, maar ook een livestream in de hoogste resolutie is gewoon mogelijk. Het leukste aan het laatste is dat je ook echt de interactie met het publiek kunt opzoeken. Ze kunnen de spreker gewoon vragen stellen en ze krijgen hier direct antwoord op.

Het is vooral handig als je op meerdere plekken tegelijk aanwezig wil zijn. Je kunt jezelf niet splitsen, maar met de holobox van HEREweHOLO wordt dat al een stuk makkelijker. Je kunt namelijk vanaf een centrale locatie uitzenden en de uitzending op meerdere holoboxen tegelijk laten weergeven. Op die manier kun je heel eenvoudig het bereik vergroten en je aanbod ook breed laten zien. Denk bijvoorbeeld op beursvloeren of tijdens andere grote evenementen waar je dus echt je positie kunt claimen en ervoor kunt zorgen dat je gezien wordt.

Productpresentatie met holobox van HEREweHOLO

Het presenteren van een product was nog niet zo eerder zo gaaf als met de holobox van HEREweHOLO. Normaliter moesten we met traditionele marketing aan de slag, maar tekstuele omschrijvingen, foto’s en video’s leveren niet langer het gewenste resultaat. Maar wanneer een product als holografische projectie kan worden getoond, spreekt dit ook direct tot de verbeelding. Wat potentiële klanten beweegt om een serieuze interesse te tonen en zelfs tot aankoop over te gaan. Dat alles heeft te maken met het feit dat het product op ware grootte kan worden gepresenteerd en ook in een driedimensionaal model, zodat klanten ook direct kunnen zien wat ze eventueel aanschaffen.

Twijfel niet langer, en ga direct naar Hereweholo.nl.

Als je op zoek bent naar innovatieve holografische oplossingen, dan kom je op het internet genoeg bedrijven tegen die pretenderen de beste te zijn in dit vakgebied. Iedere aanbieder heeft zijn voor- en nadelen, maar zelf zijn we ontzettend gecharmeerd over het werk wat HEREweHOLO verricht. Vooral de Holobox van HEREweHOLO is een innovatieve oplossing,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *