occasions oud-beijerland

5 dingen waar je op moet letten bij een occasion in Oud Beijerland

Waar moet u op letten bij het kopen van een gebruikte auto in Oud Beijerland? Hier is een overzicht van wat wij het belangrijkst vinden, deze lijst zal u helpen beslissen welke auto het beste bij uw wensen past, en geeft u een idee van waar u op moet letten om onverwachte kosten te voorkomen. 

  1. Hoeveel kilometer heeft de auto gereden? Een goede vuistregel is tussen 50k – 100K km; alles minder dan dit kan wijzen op slijtage problemen die kunnen van invloed zijn op de prestaties van uw auto later op de weg.
  1. Is er roest? Als u een occasion in Oud Beijerland koopt, zorg er dan voor dat er geen tekenen van corrosie of andere schade zijn voordat u hem koopt. Dit bespaart u geld bij het repareren van deze problemen later op de lijn, evenals het helpen om dure reparaties die kunnen optreden als gevolg van roestende onderdelen onder normale omstandigheden (zoals remblokken) te voorkomen.
  1. Zijn alle vloeistoffen up to date? Zorg ervoor dat alle motorolie binnen twee jaar is ververst en dat het transmissievloeistof peil voldoende is voor veilige omstandigheden bij hoge snelheden (controleer dit indien mogelijk door een deskundige monteur). Kijk ook uit naar lekken rond slangen/leidingen, wat kan wijzen op versleten onderdelen binnenin deze systemen die zo snel mogelijk vervangen moeten worden.
  1. Met wat voor soort garantie wordt de auto geleverd? Als er geen garantie is, of als bepaalde onderdelen slechts zes maanden gedekt zijn, koop dan niet! U wilt iets langer dan dat, zodat u met een gerust hart in uw nieuwe auto kunt rondrijden zonder bang te hoeven zijn voor mechanische problemen die onmiddellijk daarna opduiken.
  1. Werkt de airconditioning goed? Dit lijkt misschien een voor de hand liggende vraag, maar sommige mensen vergeten dit soort dingen tot ze op een warme dag achter hun bureau zitten en wanhopig proberen niet door hun shirt te zweten door het gebrek aan een koel briesje dat over hen heen waait.

Een tweedehands auto is een geweldige manier om geld te besparen op uw volgende auto koop. Maar zorg er wel voor dat u alles op orde heeft en niet voor verrassingen komt te staan. Zorg ervoor dat u vooraf goedkeuring voor financiering krijgt voordat u zelfs maar een voet in de autodealer zet. Op die manier, wanneer het tijd is voor onderhandelingen met de dealer of verkoper, weet u precies wat uw budget is en kunt u afdingen voor een goede deal, een voor u het weet bent u eigenaar van een van de occasions in Oud Beijerland!

Waar moet u op letten bij het kopen van een gebruikte auto in Oud Beijerland? Hier is een overzicht van wat wij het belangrijkst vinden, deze lijst zal u helpen beslissen welke auto het beste bij uw wensen past, en geeft u een idee van waar u op moet letten om onverwachte kosten te voorkomen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *