profoundgroep.nl

Agrarische vacatures in het buitenland

Altijd al een uitdaging willen hebben in het buitenland? Ceres International helpt om werkgevers en werknemers te matchen in de agrarische sector in het buitenland. De vacatures buitenland zijn enorm breed en daarom is het handig om een internationaal recruitment bureau in te schakelen die werkgevers en werknemers kan verbinden. Er zijn verschillende locaties, zoals Polen, Frankrijk, België, Duitsland en Italië, maar Ceres International kan ook helpen met vacatures uit andere landen. Het netwerk is erg groot, dus er is voor iedereen wel ergens een plek te vinden. Door de jarenlange ervaring van Ceres International kunnen werkgevers en werknemers snel en goed geholpen en gematcht worden.

Zoeken naar een passende uitdaging voor werknemers

In het buitenland werken komt met vele uitdagingen, zoals een gepaste baan vinden. Ceres International helpt om deze baan te vinden, die perfect bij de werknemer past. In de food en agri sector zijn er veel banen te vinden, maar het is niet altijd even makkelijk om de juiste baan uit te kiezen. Zeker omdat de meeste banen in het buitenland zijn, is het fijn als er iemand meedenkt over de mogelijkheden. Werken in het buitenland is een echte uitdaging. Niet alleen wordt er een andere taal gesproken, vaak is de cultuur ook anders dan er in Nederland gewend is. Toch is werken in het buitenland ook een enorm leuke ervaring, aangezien juist de nieuwe en vreemde taal geleerd kan worden en het netwerk op internationaal gebied uitgebreid kan worden. Dit staat ook allemaal weer goed op een CV en zorgt ervoor dat er flexibeler omgegaan kan worden met culturen over de hele wereld. Ook is het nuttig om een tijdje in het buitenland te zijn, zodat er kennis gemaakt kan worden met andere manieren waarop werk wordt uitgevoerd in de food en agri sector. Deze nieuw geleerde vaardigheden kunnen dan ook weer mee terug worden genomen naar Nederland om processen in een ander licht te zien. 

Hulp voor de werkgever 

Een goede match tussen werkgever en werknemer is erg belangrijk, zeker als het gaat om werk in de agrarische sector. Door het internationale netwerk worden potentiële werknemers uit heel de wereld, maar ook uit specifiek uit Nederland, gematcht aan bedrijven. Niet alleen is er een focus op op recruitment food, maar ook op de agribusiness. Het soort functieprofiel is hierin erg belangrijk, zodat er een goede match kan worden gemaakt. Het internationale netwerk zorgt ervoor samen met de consultants over de hele wereld dat de juiste werknemers gevonden kunnen worden en dat het bedrijf ten goede kan groeien. Werknemers zijn er te vinden op alle niveaus en op allerlei soorten leeftijden zodat er altijd wel een gepast iemand tussen zit. Door veel ervaring zijn er al veel soorten bedrijven geholpen en blijft het netwerk hard doorgroeien waardoor het steeds makkelijker wordt om gericht een goede werknemer te vinden. Lokale connecties helpen bij het vinden van een goede werknemer en Ceres International zal helpen bij de recruitment en vacatures opzetten. 

Altijd al een uitdaging willen hebben in het buitenland? Ceres International helpt om werkgevers en werknemers te matchen in de agrarische sector in het buitenland. De vacatures buitenland zijn enorm breed en daarom is het handig om een internationaal recruitment bureau in te schakelen die werkgevers en werknemers kan verbinden. Er zijn verschillende locaties, zoals…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *