man pouring wine on glasses

Een trouwdag in Amsterdam 

Na die uiteindelijke verloving is het tijd om na te gaan denken over de trouwplannen! Er komt in een korte tijd veel op je afkomen en het is daarom niet gek om een goed lijstje te maken met dingen die nog geregeld moeten worden voor de grote dag. Naast dat er natuurlijk moet worden nagedacht over een jurk, wie de genodigden zijn, hoe de uitnodigingen eruit moeten zien en waar er op honeymoon gegaan moet worden, is het ook belangrijk om na te denken over waar er getrouwd gaat worden. trouwen op locatie amsterdam is een leuke en goede optie, niet alleen als je uit Amsterdam komt maar ook omdat het een erg mooie stad is om in te trouwen. 

Een romantische wereldstad  

Amsterdam is natuurlijk bekend om zijn weelderige grachten, de oude herenhuizen, de levendige sfeer en als de hoofdstad van Nederland. Er zijn in Amsterdam talloze mooie plekjes te vinden om te trouwen, zoals bij het Amsterdamse bos, echt in het centrum in een herenhuis, in het Oosterpark of ergens aan de Amstel. Toch kost het regelen van een trouwdag veel tijd en brengt soms de nodige stress met zich mee waardoor de aanloop misschien niet altijd even romantisch is zoals gewild zou worden. Trouwen bij Crazy Kitchen zorgt voor een ontspannende trouwdag, aangezien er van alles geregeld wordt maar je wel zelf de regie blijft hebben over de details en de persoonlijke voorkeuren op het gebied van eten, aankleding, sfeer, muziek en drinkmogelijkheden. Een gepersonaliseerde trouwdag die helemaal is afgestemd op de voorkeuren kan geregeld worden. Naast dat de locatie van Crazy Kitchen in een officiële trouwlocatie in Amsterdam Zuid is, kan het ook voor de receptie of het feest worden gebruikt. Bij deze grote trouwlocatie kan iedereen worden uitgenodigd en de zaal kan helemaal worden aangepast naar de eigen smaak. De locatie van Crazy Kitchen is een loods, die en industriële vibe heeft met een volledige geluidsinstallatie. 

Een persoonlijke catering 

Een super belangrijk onderdeel van de trouwdag is natuurlijk het eten. Crazy Kitchen organiseert ook private dining amsterdam, waarbij er een persoonlijke cateraar klaar staat die kan zorgen voor vele verschillende opties, zoals een buffet maar ook een diner van een paar gangen. Een buffet is wat informeler en zorgt ervoor dat alle gasten iets kunnen pakken wat ze lekker vinden. Het buffet is ook helemaal zelf aan te passen naar de persoonlijke voorkeuren van het bruidspaar. Een diner is net wat chiquer en er kan ook voor gezorgd worden dat dit uit verschillende gangen bestaat. Naast dat het eten altijd wordt bereid met verse en lokale producten, is het ook mogelijk om het menu zelf samen te stellen zodat de trouwdag een onvergetelijke ervaring wordt. Ook worden er voor drankjes gezorgd, dranken zoals champagne, smoothies en goede wijn zijn natuurlijk niet te ontbreken op een trouwdag. En stel dat je zo ontzettend genoten hebt van deze locatie, is dit ook af te huren voor allerlei andere gelegenheden, zoals verjaardagen en jubileums. 

Na die uiteindelijke verloving is het tijd om na te gaan denken over de trouwplannen! Er komt in een korte tijd veel op je afkomen en het is daarom niet gek om een goed lijstje te maken met dingen die nog geregeld moeten worden voor de grote dag. Naast dat er natuurlijk moet worden nagedacht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *