profoundgroep.nl

Vertrouwde en veilige werkkleding

Bij elk beroep past er fijne werkkleding en dat is precies waar Dapro zich mee bezighoudt. Of het nou gaat om alleen werkkleding, buitenkleding, werkschoenen, brillen of thermokleding, werkkleding bestellen is een belangrijk onderdeel van het werk an sich. Voor alle beroepen is er wel iets te vinden op deze site, zoals voor de onshore en offshore industrie maar ook de zware industrie. De kleding wordt vaak gedragen op bijvoorbeeld schepen en raffinaderijen, maar ook op windmolenparken en booreilanden. Het werken in gevaarlijke omgevingen komt niet altijd zonder risico, daarom is het dragen van goede kleding ook van groot belang. 

Onshore en offshore werkkleding 

Kleding die past bij de werkomgeving is erg belangrijk. Ook helpt de juiste kleding om de veiligheid van het werk te garanderen. Onshore en offshore werken zijn vaak zware industrieën waar de veiligheid altijd in een hoog vaandel moet staan. Vertrouwde en veilige werkkleding is daar dan ook een onderdeel van. Of het werk nou plaatsvindt op een windmolenpark, in de olie of gas industrie, op het productieplatform moet er altijd kwalitatief hoge kleding worden gedragen voor de eigen veiligheid. Tegelijkertijd is dit soort werk vaak best zwaar en heeft een hoge prestatiedruk waardoor er eigenlijk geen tijd over is om helemaal uit te zoeken waar de beste soort kleding voor het werk te vinden is. Kleding van Dapro is dan ook altijd kwalitatief goed en heeft kleding voor vele verschillende omstandigheden, niet alleen bijvoorbeeld voor warme en tropische klimaten, maar ook voor barre en koude weersomstandigheden. Ook is de kleding verkrijgbaar in verschillende kleuren en is er een zoekfunctie voor bepaalde certificeringen en voor prijsklassen. Ook zijn er vele soorten veiligheidsschoenen te vinden die niet alleen voor het nodige comfort zorgen, maar ook voor verschillende soorten beroepen te koop zijn. 

Kleding die past bij het beroep

Naast vlamvertragende kleding, is er ook chemicaliën bestendige, anti statische, vlamboog en lasbestendige kleding te vinden op de website. Andere handige werkkleding zijn bijvoorbeeld goede werkschoenen met een goede stevige voorkant tegen het stoten of veiligheidsbrillen die het gezicht kunnen beschermen. Voor het kijken naar de beste werkkleding is het van belang om goed te kijken naar de kwaliteit van de kleding en naar de duurzaamheid. Kwalitatief goede kleding is een investering, maar gaat ook langer mee en je bent altijd verzekerd dat de kleding altijd veilig is. Veilige werkkleding zorgt ook voor de nodige bescherming. Sommige werkplekken eisen een gekeurmerkte kleding die nodig is om de veiligheid te garanderen. Daarom is het goed om van te voren uit te zoeken welke soort kleding er wordt verwacht bij het bedrijf en is het belangrijk om te kijken per beroep welke voorschriften er zijn ten opzichte van het dragen van de juiste kleding. Dit zorgt er niet alleen voor dat het beroep veilig kan worden uitgevoerd zonder dat er ongelukken gebeuren, het is daarnaast ook fijn als de werkkleding goed zit zodat het werk zo optimaal als mogelijk uitgevoerd kan worden zonder problemen. 

Bij elk beroep past er fijne werkkleding en dat is precies waar Dapro zich mee bezighoudt. Of het nou gaat om alleen werkkleding, buitenkleding, werkschoenen, brillen of thermokleding, werkkleding bestellen is een belangrijk onderdeel van het werk an sich. Voor alle beroepen is er wel iets te vinden op deze site, zoals voor de onshore…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *