profoundgroep.nl

Een nieuwe puppy 

Een nieuwe puppy mee naar huis nemen is altijd een heugelijke dag. Niet alleen wordt er dan een nieuw familielid geïntroduceerd, de puppy zal opgroeien tot een brave en lieve hond. Bij het aanschaffen van een puppy horen natuurlijk ook Hondenspullen die onmisbaar zijn in het levensonderhoud van een puppy en om de puppy goed te kunnen trainen. In dit artikel zal worden besproken welke spullen er essentieel zijn om aan te kopen en wat de leuke extra’s zijn. Ook zal er worden besproken wat de beste manieren zijn om de puppy buiten gewend te laten raken zonder dat ze gelijk in paniek schieten.  

Wat zijn de beste hondenspullen? 

Het allerbelangrijkste om in huis te hebben nog voordat de puppy wordt opgehaald is eten. Afhankelijk van het ras, bestaan er vele soorten merken met droogvoer, natvoer en hondensnacks. Daarnaast is het waarschijnlijk fijn om eerst te beginnen met puppyvoer, om later over te stappen naar voer voor volwassen honden. Daarnaast is het fijn om alvast voeder- en drinkbakken in huis te halen en wat hondensnacks. Ook is het handig om een hok en/of bench aan te kopen om de puppy in te vervoeren. Het is raadzaam om, afhankelijk van het ras, niet de allerkleinste hok of bench te kopen aangezien de puppy ook nog gaat groeien. Zeker omdat puppy’s nog meer energie hebben dan volwassen honden, is het ook fijn om te investeren in goede hondenspeeltjes zodat de puppy altijd uitgedaagd en getraind kan worden. Ook is het fijn om wondverzorgingsproducten en verband in huis te hebben. Stel dat er iets met de hond gebeurd, is er in ieder geval iets in huis om een wondje schoon te maken. Om mee af te sluiten zijn dingen zoals een kam, wasmiddel, een mand, een kleed, een band, een riem en spullen voor het zindelijk maken aan te schaffen. Daarna kan er gekeken worden naar wat de puppy specifiek nodig heeft. Het heeft dus niet veel zin om alles maar aan te schaffen, er moet goed gekeken worden naar het ras en het karakter van de puppy om de juiste spullen in huis te halen. Als laatste is het ook handig om gelijk te beginnen met het trainen van een puppy. Hiervoor zijn kleine speeltjes en hondensnacks erg handig. Begin hier zo vroeg mogelijk mee om problemen later te voorkomen. 

Voor de eerste keer naar buiten 

Een goede afrastering kan er voor zorgen dat de puppy geleidelijk kan wennen aan het buiten zijn. Afrasteringsapparatuur kan ingezet worden in de tuin om de puppy kennis te laten maken met de geuren en geluiden buiten in een veilige omgeving voordat je voor het eerst echt op pad gaat. Het is belangrijk om goed te kijken wat voor soort afrastering er nodig is voor een hond. Schrikdraad is meestal wel handig voor een hond om de tuin mee af te rasteren. Er bestaat ook een handige kit om mee te beginnen. Door een goede afrastering kan de puppy ook getraind worden in het buiten zindelijk worden en om fijn in de tuin te kunnen bewegen zonder dat het dier ontsnapt of alle planten en bloemen kapot maakt.

Een nieuwe puppy mee naar huis nemen is altijd een heugelijke dag. Niet alleen wordt er dan een nieuw familielid geïntroduceerd, de puppy zal opgroeien tot een brave en lieve hond. Bij het aanschaffen van een puppy horen natuurlijk ook Hondenspullen die onmisbaar zijn in het levensonderhoud van een puppy en om de puppy goed…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *